Vinneren av tegnekonkurransen Barn for fred er kåret

Innledningsvis i det nye året skulle vinneren av høstens tegnekonkurranse «Barn for fred» plukkes ut. Engasjementet unge medlemmer viste er vi veldig glade for, det kom inn mange tegninger! Det ble derfor litt av en jobb for juryen å gå gjennom alle sammen. Enda vanskeligere å plukke ut bare en, derfor ble det tredelt førsteplass denne gangen.

Les artikkelen for å se hvem som får t-skjorter med tegningen sin på.

Sander Løseth og Åsta Rohmann i juryen brukte god tid på utvelgelsen, for som de selv sa så var det kommet inn veldig mange flotte tegninger. Det var slett ingen enkel jobb å velge en som skilte seg ekstra ut i haugen som lå på bordet foran dem. Derfor plukket de ut noen hver for seg, også gikk de gjennom «finalistene» sammen. Til slutt ble det helt umulig å velge mellom de tre siste de diskuterte seg fram til, og derfor ble det en tredelt førsteplass i konkurransen.

Gratulerer til May Sophie 6 år fra Hadeland framlag, Alia 13 år fra Kurland framlag og Motasem 9 år fra Modum framlag. Det var deres tegninger som til slutt ble valgt ut av juryen.

Juryen har bestått av Sander Løseth og Åsta Rohmann fra Internasjonalt utvalg. Her har de kommet fram til finalistene.

Førstepremien er å få trykket opp sin tegning på en t-skjorte, og aller helst skulle vi hatt muligheten til å trykke opp alle de fine tegningene på t-skjorter. Vi synes alle som har sendt inn sin tegning om dette viktige temaet er vinnere! Det er selvfølgelig ikke mulig å trykke en t-skjorte for hver tegning, men det blir da i hvert fall tre unge frammere som går våren i møte med sitt flotte budskap på brystet.

Vi gratulerer enda en gang til May Sophie fra Hadeland framlag, Alia fra Kurland framlag og Motasem fra Modum framlag, og vi takker alle som har sendt inn sin tegning til oss for å vise sitt engasjement i «Barn for fred». Neste gang er det kanskje en av deres tur til å få tegningen trykket opp.