Mye glede og aktivitet på sommerleir med Hadeland framlag

Lokallaget i Hadeland har akkurat arrangert sommerleir for sine medlemmer. Det var en bra gjeng som feiret sommeren sammen på det flotte leirstedet Nordtangen i Gran kommune. Det var mange aktiviteter gjennom helga, og værgudene spilte på lag og bød på et aldeles nydelig sommervær, ikke rart det var mange blide fjes og mye latter i lufta

Alt i alt var det seks og tyve som deltok på sommerleiren gjennom helga. Det var en god blanding av voksne og ungdommer, og det var åtte barn med  på leiren.

Det var lagt opp til mange aktiviteter utendørs gjennom helgen, men selvfølgelig var det også plass til avslapping og rolige aktiviteter inne i hytta også.

Fredag var det taco, og ungene hjalp til med å preppe maten, så alle tok i et tak for fellesskapet. Mange av de yngste lå på en felles hems på madrasser, sammen med en voksen, det synes alle var en god løsning, trygt og fint.

Vi hadde aktiviteter utendørs som natursti, kanopadling, bading, kubb, cricket, badminton, hageyatzy og andre leker.


Flinke unge padlere!

Kanopadling var svært populært

Ballspill på enga

Lagene ga virkelig alt under naturstien 🙂

Da vi var innendørs hadde vi ukulele spilling, tegning og brettspill.


Konsentrerte ukulele-spillere

Det er veldig deilig å bare sitte i ro og tegne også

Stemningen var på topp hele helgen, og vi hadde blide og fornøyde unger med oss hjem igjen.


Broderringen skal læres

Sommerleiren vår ble avsluttet med Broderingen på søndag før avreise. Dette ble en vellykket helg, noe som frister til gjentagelse!

Helgen bød til og med på god badetemperatur