Hallovenn feiring hos Odal framlag på Skarnes

I går, søndag, arrangerte Odal framlag en helt herlig Hallovenn feiring. Festen fant sted hjemme i hagen hos May Tove og Robert Tollefsen, henholdsvis styreleder og styremedlem i framlaget. Det var rundt nitti gjester på Hallovenn feiringen, og festen var åpen for alle som ville være med. Flesteparten av barna som var der var i aldere opp til 12 år, og de fikk en kveld med mye gøy, godt og skrekkblandet fryd sammen med gode venner i Silovegen på Skarnes.

Forberedelsene har pågått i flere uker, for som styrelederen sa så står mannen hennes bak alle dekorasjonene og spesialeffektene, og sånt tar litt tid når du lager alt selv. Styret og aktive medlemmer startet selve riggingen av partytelt og utstyr på torsdag og det har vært god dugnadsinnsats bak selve arrangementet. Mange hender trengs i arbeid for å få på plass en god feiring.

Det var rundt nitti gjester på Hallovenn feiringen, og festen var åpen for alle som ville være med. Flesteparten av barna som var der var i aldere opp til 12 år, og de fikk en kveld med mye gøy, godt og skrekkblandet fryd sammen med gode venner i Silovegen på Skarnes.

 

Festen startet klokka 17.00 med grillpølser og brus ved bålpanna. For anledningen ble pølsene delt ut av skumle hekser og trollmenn. Framlaget hadde også leid inn popcorn- og sukkerspinnmaskin og disse fikk nok å gjøre. Framlagets leder May Tove antok at de nok hadde laget og delt ut over 200 sukkerspinn og store mengder popcorn, noe barn i alle aldre satt stor pris på.

 

Hele området var lydsatt med spøkelsesaktig musikk og innhyllet i røyk og såpebobler fra effektmaskin, noe som skapte en ekstra trolsk og skummel atmosfære i Silovegen. Det sto lysende spøkelser på tunet og det var en skummel gravplass med ekte spøkelser på stedet. Underveis var det også en tryllekunstner som holdt et halvtimes show for spente barn.

 

Da feiringen rundet av i syvtiden var det mange fornøyde små og store deltagere som gikk hvert til sitt. En svært vellykket Hallovenn feiring var over. Det var første gangen Odal framlag arrangerte Hallovenn, men det blir ganske sikkert ikke den siste. Takk til alle som deltok og gjorde kvelden til det den var, og ekstra stor takk til arrangører og dugnadsgjeng.

Happy Hallovenn!