Viser et skilt som sier privat

Personvern i Framfylkingen

Vi i Framfylkingen tar medlemmenes personvern på alvor og vi har det siste året revidert våre personvernregler og utarbeider et eget rammeverk for en trygg organisasjon.

Våre nyreviderte regler for personvern i organisasjonen vil bli sendt ut til alle lokallagene og andre tillitsvalgte. Vi har allerede snakket om, og jobbet med, retningslinjer for personvern og hvordan vi kan være en trygg organisasjon sammen med tillitsvalgte på flere samlinger. Framfylkingen er en medlemsorganisasjon og vi har medlemmer i alle aldersgrupper hos oss.

Det er viktig for oss at vi har en åpen dialog med tillitsvalgte i hele organisasjonen og at vi jevnlig har kurs i hva som skal til for å være en trygg og åpen organisasjon for medlemmene. Våre medlemmer skal føle seg trygge på at deres opplysninger ikke misbrukes, at det hentes inn tillatelse før vi tar bilder som siden skal brukes i våre kanaler og i media. De skal også være trygge på våre arrangementer og aktiviteter, medlemmene har alle muligheter til å melde tilbake til oss og de har innsyn i sine opplysninger.

Våre retningslinjer for personvern er lenket til og kan finnes på siden vår for lokallag, du finner den i toppmenyen her på nettsida.

Les også retningslinjer for personvern hos Framfylkingen via lenken her

 

Samtykkeskjema for bruk av fotos av barn