Bli med oss på sommerleir på Herøya, her blir det gøy!

Den første uka i juli er det rigget og klart for sommerleir igjen! På herlige Herøya blir det mulighet for å innkvartere seg i hytter eller i telt og siden dette er på ei øy er alt tilrettelagt for all slags sommeraktiviteter! Herøya ligger i vakre omgivelser i Steinsfjorden, den nordøstre fjordarmen av Tyrifjorden, og byr på fantastiske muligheter for bading, fiske, strandhugg, kafe, grilling, idrett/ ballspill, båtliv, bading, sang/musikk, teater og friluftsliv. Her ligger alt til rette for mange og gode familieaktiviteter

Herøya er Oslo Sporveiers Arbeiderforening sitt eget feriested og det har vært i aktiv drift helt siden 1919. Framfylkingen har fått lov å arrangere sin sommerleir her i år, noe vi selvfølgelig er svært glade for. Herøya ligger som sagt idyllisk til i en av fjordarmene til Tyrifjorden med flott natur og tett på sjølivets gleder.

Vi åpner for påmelding allerede nå. Det gjør vi fordi dette kommer til å bli et ettertraktet tilbud og derfor vil vi gi alle en mulighet til å bli med. Vi har plass til 100 deltagere, så ikke vent, meld deg på nå!
Meld på deg og dine i google-skjemaet som du finner her!


Framfylkingen i Oslo på befaring en regnværsdag i oktober.

Det er muligheter for innkvartering både i hytter og i telt, det er opp til den enkelte hva de vil. Egenandelen er 1000,- per person i hytte og 600,- per person i telt. Vi legger opp til en aktivitetsfylt og spennende leir hvor solidaritet og fellesskap står i høysetet.

På øya er det flere aktivitetshus og mange hytter i ulike størrelser. Stedet disponerer flere småbåter og det er svært gode bademuligheter på stedet. Naturen rundt på øya inviterer til friluftsliv med bygging av gapahuk, natursti og mer. Stedet har også store gressletter som ligger og venter på ballspill og lek, og stedet har til og med lokaler egnet for teater, sang og verksteder for den som ønsker det, ja mulighetene er mange på Herøya!

bilde av en litt slitt og rødmalt låve

bilde av ei brun hytte bygget i et tre

Stor trehytte på som bare venter på aktivitet på Herøya. Foto: Kurt Frantzen

Her kan du lese invitasjonen til leiren.

Vi lover deg et innholdsrikt og gøyalt program for uka! Det du trenger å gjøre er å pakke det du trenger for oppholdet, ta med godt leirhumør og din kreative og lekne side og bli med oss på sommerens eventyr – vi sees på øya i juli!

Tunet rundt hovedhuset på Herøya, fra befaringen i oktober

Det er påmeldingsfrist 1. mai og selv om vi har plass til 100 deltagere så er det nok smart å ikke vente for lenge med å melde seg på! Her tror vi det vil fylles opp ganske raskt.
Meld på deg og dine i google-skjemaet som du finner her!

Noe av det vi planlegger for uka er:

• framløp
• vannski
• trolljakt!
• spøkelsesjakt!
• Steinhogging
• Sjøvett og båtliv
• naturopplevelser
• ungdomsseminar
• få venner for livet
• fisking fra båt land
• bygging av gapahuk
• sport / konkurranser
• bading og «strandliv»
• spennende verksteder
• bo i hytter eller eget telt
• lær å kjøre liten motorbåt

Les mer om ferieøya Herøya på Oslo Sporveiers Arbeiderforenings hjemmesider

Alle spørsmål til kurt@framfylkingen.no eller ring 415 89 668