en gruppe mennesker som står inne i en glasstunnel inne i den største fisketanken på akvariet i Bergen

En flott dag på Akvariet i Bergen for medlemmer av Framfylkingen i Hordaland

Fylkeslaget i Hordaland inviterte med seg medlemmer til en flott samling på akvariet, en av Bergens mange store attraksjoner. Her fikk alle som deltok en hyggelig og innholdsrik dag sammen med gode framvenner. Det var regnvær denne dagen uten at dette la noen demper på stemningen.

Den 13. september deltok medlemmer fra framlagene Sentrum, Vestkanten, Sydvesten og Åsane på fylkeslagets aktivitetsdag som ble arrangert på Akvariet i Bergen.

tre jenter som sitter i en vinduskarm og spiser is

Unge framjenter tar en pause og nyter en is under turen  Foto: Framfylkingen i Hordaland

Akvariumsanlegget er fra 1960 og viser mange typer fisk, vannlevende dyr og pingviner. I tillegg har de en tropisk avdeling med slanger, krokodiller, edderkopper og andre tropiske dyr.

pingvinene på akvariet i Bergen får mat

Pingvinene mates på akvariet i Bergen         Foto: Framfylkingen i Hordaland

Anlegget ligger på Nordnes i Bergen sentrum og drives av Stiftelsen Akvariet i Bergen. På Akvariet finner du de rareste og flotteste skapninger fra tropisk regnskog, fjæresteinene, de store havdypene og arktiske strøk.

Et besøk på akvariet er lærerikt og etter besøket der vet deltagerne garantert noe de ikke visste fra før. Akvariet har over 60 små og store akvarier, hvor man kan se alle de fascinerende skapningene som lever under havoverflaten.

en gruppe mennesker som står inne i en glasstunnel inne i den største fisketanken på akvariet i Bergen

Det var 11 glade  medlemmer som koste seg under vanntunnelen i akvariet                       Foto: Framfylkingen i Hordaland