Åsane framlag arrangerte sommertur til Voss

Åsane framlag er det nyeste tilskudd til Framfylkingens lokale lag. Foreløpig er det lite i antall medlemmer, men de vokser stadig og er ivrige til å verve nye medlemmer til laget sitt. I slutten av juli arrangerte de en trivelig medlemstur til Voss, og de som ble med på turen var enige i at det svarte til forventningene og litt til. Nå ser de alle fram mot den neste aktiviteten laget inviterer til.

Åsane Framlag tok med seg medlemmer som hadde tid og anledning på hyttetur til Oppheim i Voss. Det var fire voksne og fire barn som ble med på turen og de hadde fine dager sammen. Laget fikk leie Fagforbundet Helse Bergen sin hytte på Oppheim til en svært god medlemspris.

 

Nora, Steeven og Frederic spiller kort inne på hytta 

I løpet av turen ble det mye bading, turer i robåten som hører til hytta, det var en dagstur til Voss bad og en sightseeing til Tvindefossen, en fantastisk foss som ligger i vakre omgivelser omtrent ei mil utenfor Voss sentrum. Fossen var flott selv om den hadde litt mindre vannføring på grunn av den uvanlig tørre sommeren.

Ali Malick, lagslederen, foran Tvindefossen i Voss. Det var litt mindre vannføring enn normalen på grunn av den tørre sommeren

Nora, Steeven, Frederic, Emmanuel og Knut Arve på vei opp til Tvindefossen

På ettermiddagene og kvelder var det lek og spill som sto høyest hos deltagerne. Lagets leder, Ali Malick, synes det eneste som var litt leit på turen var bålforbudet som ble innført på grunn av den uvanlig tørre sommeren. Han lover at det blir hygge ved leirbålet ved en senere anledning.

Frederic skal ut i båten og gleder seg til det

Emmanuel, Knut Arve og Nora på båttur

Små og store deltagere så seg svært fornøyde med medlemsturen og de ser alle fram til neste gang det arrangeres aktivitet i lokallaget deres.
Hvis du, eller noen du veit om, kunne tenke seg å være med på lignende aktiviteter så vil Åsane framlag gjerne ha med seg flere på laget sitt. Her er alle velkommen, sier laglederen, det er bare å ta kontakt på malickali@hotmail.com

Med ønsker om en finfin høst,
vennlig hilsen Ali Malick, lagleder i Åsane framlag.