Participation Island 2018 – Jubileumsleir i Finland!

Nå har en stor delegasjon med medlemmer fra Framfylkingen deltatt på sommerleir i Finland sammen med medlemmer fra lignende organisasjoner i flere av våre europeiske naboland. Det har kommet inn mange flotte bilder og korte snutter til hjemmesiden vår, noen av dem publiseres i denne artikkelen.

Participation Island 2018 er Nuoret Kotkats markering av sitt 75-års jubileum som feires i år. Det er deltagere fra mange andre organisasjoner tilsluttet IFM-SEI som deltar, og det er mange hyggelige gjensyn. Leiren har bydd på aktiviteter og moro fra morgen til kveld, og siden Finland er velsignet med samme været som resten av Skandinavia denne uken så er det bare fint å campe i telt nær vannet.

Vi lar bildene tale for seg selv.
Foto: K. Frantzen og Marrie Anne Leijenaar, Framfylkingen

Lederen av Odal Framlag, May Tove Solum Tollefsen har også opprettet en profil for Framfylkingen på Snapchat, leit opp @framfylkingen så finner du leirdelegasjonen der – de legger sikkert ut litt fra siste kvelden og hjemreisen på snap.

Vi kommer også til å skrive mer om leiren på nettsida vår og i medlemsbladet etter hvert.