Framfylkingens sentralstyre har vært samlet i Bergen denne helgen!

Helgen fra 20.-22.april har sentralstyret vært samlet for møte og organisasjonsarbeid. Det var mange viktige saker på møteagendaen, alt fra aktiviteter i utvalgene, deltagelse på de ulike samlinger Framfylkingen er invitert til og andre aktiviteter de neste månedene. Dette var også en gylden anledning til å ta tak sammen og løse noen oppgaver.

De tilreisende bodde på Hotell Zander K som er et lyst og trivelig hotell rett ved jernbanestasjonen i sentrum av byen.

Selv om samlingene sentralstyret har er tettpakket med styresaker det skal jobbes med, er det alltid litt tid til omvisning og uformelle treff. Siden dette møtet var lagt til Bergen var det gledelig at ungdomslederne av både LO Hordaland og LO Rogaland tok turen for å bli bedre kjent med oss i Framfylkingen. Det er viktig at vi finner felles områder hvor vi kan jobbe hverandre sterkere. Ikke overraskende tok styrelederen vår grep og fikk dem begge innmeldt i Framfylkingen!

Det sittende sentralstyret vedtok på sitt aller første møte, i september 2017, at de skulle reise til de forskjellige delene av landet hvor vi har aktivitet for å holde sine møter. Dette er det mange gode grunner til, blant annet at det ikke alltid er de samme som alltid må reise langt for å delta. Det er selvfølgelig svært positivt å komme litt rundt og treffe medlemmer på de forskjellige stedene.

Denne helgen var det medlemmer av Framfylkingen i Hordaland deltok på det sosiale i løpet av helgen, middag og sightseeing. Det ble en flott tur opp til Fløyen for å se på utsikten. Alle gikk i samlet flokk ned igjen og fikk guidet tur ned gjennom gatene mot sentrum igjen. En av deltagerne mente Bergen måtte være landets hovedstad for gatekunst, det var en mengde flotte veggmalerier å beskue.

Et alvorspreget sentralstyre

Sofie studerer og bor i Bergen

På sightseeing til Fløien