fyrverkeri og logoen til Framfylkingen

Et riktig godt nytt år til alle Framfylkingens venner!

2017 er historie og 2018 ligger klar i startgropa. Et helt nytt og spennende år ligger foran oss, et vi sammen skal fylle med gode aktiviteter som skal bli kjære minner. Mange av laga arrangerer juletrefester for sine medlemmer i disse dager, en tradisjon vi er glade for å bidra til å opprettholde, hyggelige samlinger for alle generasjoner

Allerede i januar samler vi en stor gjeng tillitsvalgte til en viktig ledersamling. Her blir det motivasjon, organisasjonsbygging, arbeiderkultur og historie som står på agendaen. Vi ønsker at alle som deltar får med seg verktøyer hjem for å lette arbeidet som tillitsvalgte og lokale pådrivere. Vi i administrasjonene gleder oss til å tilbringe helga sammen med våre lokale ledere og knytte enda tettere bånd gjennom gode fellesopplevelser.

I februar reiser en gjeng ungdommer til Oteren i Storfjord/Troms for å ha et kurs med vekt på friluftsliv. Her er det lagt opp til spennende aktiviteter som nordlyssafari og scooterkjøring. Turen til Oteren i 2013 snakker fremdeles ungdommene varmt om, og de som deltar i år får det sikkert minst like flott.

En stor takk til alle lokallag som har rullet opp ermene og stått på for å få inn kontingentene i sine lag. Denne desemberdugnaden er viktig for Framfylkingens eksistens. Et stort gratulerer til Kurland Framlag som har hundre prosent betalende medlemmer, noe som vitner om et samkjørt og godt lag med et godt styre.
Helt på slutten av året, nærmere bestemt i midten av desember, ble to nye framlag etablert – vi ønsker Årdal Framlag og Gamle Oslo Framlag velkommen!

Nå håper vi alle er uthvilt og tilfreds etter julehøytiden, og klare for å tegne innholdet i et nytt år sammen med oss!

viser kalender for 2018

fyrverkeri på himmelen