viser Skogstad Leirsted på Eina, ser skolebygget og uteplassen med mange barn og unge ute og leker

Høstferieleir for hele familien på flotte Skogstad Leirsted – tilbud til alle medlemmer!

Fra onsdag 4. oktober til søndag 8. oktober arrangeres det familieleir på Skogstad Leirsted ved Einafjorden i Vestre Toten. Her blir det mange aktiviteter, lek og moro for liten og stor, blant annet skal vi lære masse nytt om flaggermusa, og kanskje vi finner noen også når vi drar ut på flaggermussafari?

 

Framfylkingen arrangerer i tett samarbeid med Hadeland framlag en høstleir  i tidsrommet 4. til 8. oktober. Leiren er et tilbud til medlemmer fra alle framlag i hele landet.

tre barn padler kano, alle har på seg redningsvest

Unge medlemmer padler kano under jubileumsleiren i 2014 (Foto: B. Kalvik, Framfylkingen)

Det er lagt opp til mange trivelige aktiviteter og utflukter i løpet av disse fire dagene, med alt fra formiddagsutflukt med kano, dagstur til badeland, verksteder, ukulelekurs, frisbeegolf og spennende ny lærdom om flaggermus. Hver kveld blir det samling rundt leirbålet med allsang og kos.

Ukulelespill (Foto: Catandway_pixabay)

mann som spiller frisbeegolf

Frisbeegolfing (Foto: Cindydanger_pixabay)

Skogstad har plass til mye utelek og det er mange rom her. Det er også flere fellesrom med store og små spill. Deltagerne blir innkvartert på soverom med 2- 4 senger. Det serveres fire måltider om dagen og dette er det kjøkkenet på Skogstad som står for.

fra en spisesal, lyse farger og en bukett solsikker på bordet

Fra spisesalen på Skogstad (Foto: Normisjon)

Siste helgen i høstferieleiren arrangeres Barnekonfenransen-2017 som et eget arrangement som vil gå parallelt med aktivitetene på leiren. Det blir egne konferansetider som kun er tilgjengelige for de påmeldte i aldersgruppa 10 til 18 år. Vi har et spennende program over tre dager. På kveldene deltar vi sammen i fellesaktiviteter med resten av leirdeltakerne rundt måltider, lek og leirbål.

nærbilde av flammene i et bål

Fra bålpanna på Sørmarka (Foto: Birgitte Kalvik, Framfylkingen)

Leiren finner sted på Skogstad Leirsted ved Einafjorden, og er lett tilgjengelig både med egen transport og med tog til Eina stasjon som ligger noen hundre meter unna.

Mer informasjon om leiren og barnekonferansen kan du få ved å henvende deg til lederen i Hadeland framlag, Lisbeth Engerdalen,
på 404 68 284 eller lisbeth_engerdalen@live.no eller programansvarlig Marrie Anne Leijenaar på 936 10 315 eller marriea@online.no 

Du kan også henvende deg til administrasjonene ved Birgitte Kalvik på 901 86 080 eller birgitte@framfylkingen.no, det er også hit du sender påmeldingen din.

Savner du lukta av leirbål og samholdet vi har gjennom hyggelig fellesaktiviteter så ikke vent med å melde deg og dine på leiren – her tror jeg det er trygt å si at vi får det både gøyalt, hyggelig og lærerikt. Vi sees!

 

Husk å melde fra om eventuelle allergier eller annet vi me tilrettelegge for ved påmelding.

Påmelding innen torsdag 28. september til birgitte@framfylkingen.no 

Kart over Eina med avmerket togstasjon og leirstedet:

viser et kart over Eina sentrum og området rundt

Kartet er hentet fra Google maps