Bilde av folkehøgskolen litt på avstand

Framfylkingen deltok med leirledere på Fagforbundets Familieleir

Det har blitt en årlig tradisjon at vi bidrar i gjennomføringen av familieleirene som arrangeres for Fagforbundets medlemmer. Det er alltid en herlig, hektisk og hyggelig uke for oss som deltar som leirledere

Sommerens første familieleir ble arrangert på Arbeiderbevegelsens Folkehøgskole på Ringsaker den siste uka i juni. Dette var ei uke tettpakket med aktiviteter og verksteder. Alt fra akrobatikk til bake- og formingsverksteder. Det blir produsert mye underholdning og mange fine ting de fem dagene leiren pågår.

På leiren er det også ei mediegruppe som arbeider flittig fra tidlig morgen til seine kvelder. Den består av litt eldre barn og ungdommer, og deres oppgave er å lage ei leiravis som alle får med seg hjem. Det produseres også artikler som kan brukes andre steder og en av artiklene, skrevet av Åsta og Andrea, kan dere lese på Fagforbundets nettside.

I tillegg til alle aktivitetene på selve skolen, var det i år to store utflukter. Tirsdag ettermiddag reiste alle til Helgøya Klatrepark, og der var det også grilling etter klatringa. Onsdag reiste hele leiren tidlig av gårde i to busser. Dagen ble i sin helhet tilbragt i Hunderfossen Familiepark, og her hadde man felles møtesteder og kunne utforske på egen hånd mellom samlingene.


Foto: Martine Grymyr, Fagforbundet

Som alltid på leir virker det som det skal være en lang uke med et hav av tid sammen, men når fredag er der har uken gått så alt for raskt. Nye vennskap er dannet og mange nye opplevelser er lagt inn i minnebanken. Dagene har innholdsrikt program og det er tett mellom måltider, kos, spill og skravling.


Seinere i sommer sender vi flere av våre for å bidra på Fagforbundets Familieleir ved Haraldvollen Leirskole i Bardufoss. Dette blir en leir med fokus på friluftsliv og uteaktiviteter.

Samarbeidet med Fagforbundet setter vi stor pris på. For oss er det organisatorisk lærerikt samtidig som vi kan bidra med ting vi er gode på, som er leker og aktiviteter.

Takk for denne gangen til alle deltagere og leirledere, håper vi sees igjen snart!

 

Fotos: Tonje Tovik