Tre damer som lærer bort rytmeleker

Aktivitetslederkurs på Sørmarka, en leken og nyttig helg!

Denne helga har det igjen vært en nyttig samling for tillitsvalgte i Framfylkingen. Kurset ble holdt i de flotte omgivelsene på Sørmarka, her trives vi alltid godt. Framfylkingen synes det er viktig med disse samlingene for å bli kjent på tvers av lokallag og fylkeslag.

Denne helgen har det vært mye nyttig men også mye sang og leik på programmet. Deltagerne har hatt gjennomgang av det nye medlemsregisteret vårt og gjort praktiske øvelser i bruken av det. Det har vært fokus på hvordan søke økonomisk støtte til aktiviteter fra offentlige og private kilder. Vi utveksler erfaringer og tips, lærer av hverandre.

Denne helga har vi hat med aktive kuturpersoner, både fra Skjennungen og Hommelvik, derfor har vi hatt stor fokus på allsang og leiker. Det har med andre ord vært en leken og latterfylt samling denne gangen.

Det var et tyvetalls personer som deltok på aktivitetslederkurset og det ville vært plass til et titalls til. Derfor håper vi at enda flere av våre aktive blir med på neste samling, dette er en super anledning til å treffe andre aktive i hele landet og bli bedre kjent.

Steinar fra Skjennungen leder oss gjennom leken Kommando

bildet viser en gruppe mennesker som leker innendørs

Tonje lærer oss en artig variant av stein, saks, papir – nemlig Blomsterfe, trollmann og kjempe

Vi følger Tonjes anvisninger

fire ungdommer som slapper av på en benk i sola

Hillevi, Ida, Hashim og Tord henger på benken i pausen

Lina, Malin, Eirin og Maren fra Hommelvik og Gunn Sissel fra oteren nyter sola i atriet

Mye moro og latter på aktivitetslederkurset

Som alltid når vi møtes runder vi av kurset med Broderringen

På vei ut av Broderringen – takk for en super helg på Sørmarka dere!