Bli med på sommeleir 2017 – Ferie med mening!

I uke 27 inviterer framlaga i Hedmark til sommerleir på idylliske Ingelsrud gård i Eidskog kommune, helt sør i Hedmark. Dette er en stor gård med hester og kuer. Det blir teltcamp på ett stort jorde ned mot vannet. Vi kommer til å ha en rekke aktiviteter denne uken – som buldrevegg, utflukt, bading, skogstur, førstehjelp, leirbålssamlinger og mye mer.

Framlaga i Hedmark ønsker alle medlemmer hjertelig velkommen til årets sommerleir under mottoet «Ferie med mening!». Det legges opp til innholdsrike og hyggelige sommerdager på idylliske Ingelsrud Gård i Eidskog fra mandag 3. til fredag 7. juli. Nå håper vi flest mulig setter av tid til å dele disse dagene sammen med oss

Målsetningen for denne leiren er å legge noe ansvar for aktivitet over på deltakerne. Dette betyr at alle må regne med å få litt ansvar for både ulike aktiviteter og oppgaver i form av matlagning, rydding, vasking og generelt holde orden i leiren denne uken. Har dere ideer til aktiviteter, kan spille et instrument eller har lyst å være med på planlegging så meld fra til leirkomiteen snarest mulig. Alle framlag oppfordres til å mobilisere egne medlemmer til å delta i leiren. Det er toaletter tilgjengelig og rennende kaldt vann til vask. Det finnes mulighet for varm dusj mot en liten kostnad.

Ingelsrud har et stort tilbud av aktiviteter, men vi har ikke bestilt alle, dette gjøres for å holde leirutgiftene lave. Mer informasjon om stedet: http://www.ingelsrud.no/

Bildet er fra en av samlingene i gressbakken under sommerleiren i 2007

Opplysninger om spesielle behov:
Det er viktig at alle med behov for spesielt kosthold melder fra om dette. Dette gjelder vegetarianere og deltakere med cøliaki, laktoseintoleranse, melkeallergi, egg-allergi eller mattilpasninger knyttet til religiøse skikker og bestemmelser.
Medlemmer med behov for spesiell tilrettelegging for deltakelse, som rullestolbrukere eller personer som av andre medisinske grunner har behov for å overnatte innendørs må sammen med påmeldinga sende inn en beskjed om dette.

Transport og lån av utstyr:
Det er muligheter for å ta tog til Kongsvinger eller Charlottenberg og bli hentet der av administrasjonen. Hvis dette er noe dere skal benytte dere av så må vi ha beskjed i god tid.
Dersom dere ikke har soveposer, telt eller underlag, spør i god tid andre. Bruk deres nettverk eller lokallag. I tillegg er det flere Frivilligsentraler, familiens hus og egne organisasjoner, som låner ut utstyr gratis.

Pris og påmelding:
Egenandelen er kr 300,- per person. Barn under 4 år deltar gratis.
Framfylkingen har beregnet utgiftene til kr 1000,- per person, men gjennom bidrag fra Framfylkingen og framlag (beregna til ca kr 700,- per person), har vi klart å sette deltakeravgiften til 300 kr/person
Påmelding til denne linken: Alle deltakere må registreres.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnoxr1M0mELclm-1YwxWOzrOXhjzlO8tYgJ_rwe0U9QXPP3A/viewform?c=0&w=1

 

Motto for leiren: Ferie med mening
Velkommen til Ingelsrud gård og leir i uke 27.
Vi vil gjøre alt vi kan for at leiren gir gode minner.

Kameratslig hilsen framlaga i Hedmark
Kontaktperson:
May Tove Tollefsen
mobil: 46 96 00 31
mail: post@odalframlag.no

Bilde fra badebrygga, tatt under sommerleiren 2004 på Tromøya ved Arendal