Velkommen til påskekurs med Internasjonalt utvalg om East Africa Cup!

Vi har gleden av å invitere alle medlemmer i Framfylkingen mellom 13 og 26 år velkommen til kurs med internasjonalt utvalg på Arbeiderbevegelsens folkehøgskole på Ringsaker. Kurset gjennomføres fra lørdag 08.04.2017 til onsdag 12.04.2017. Programmet kommer senere, men her er en smakebit!

Framfylkingens internasjonale utvalg invitere alle medlemmer mellom 13-26 år til et kurs om East Africa Cup på Ringsaker folkehøgskole. På dette kurset ønsker internasjonalt utvalg å gjennomføre en praktisk utgave av EAC (East Africa Cup) på Ringsaker.

Kurset vil innholdet 3 tematiske områder som alle deltakerne skal være med på. Disse er idrett, kultur og utviklingsseminarer. Når det gjelder idrett, vil vi legge opp til turneringer innen fotball, innebandy og sitte-kanonball. Det blir satt opp kulturgrupper og hver kveld vil en gruppe presentere/gjennomføre kulturelle innslag.

Samtidig skal vi hver dag ha ulike tema som vi diskuterer under utviklingsseminarene. Blant temaene vurderer vi: Tale og debatt-teknikk, unge ledere i organisasjonen, menneskerettigheter og demokrati og politikk og samfunn.

Det er lenge siden Rett Fram har vært samlet til kurs/seminar. Vi håper derfor at så mange som mulig av våre medlemmer mellom 13-26 år melder seg på til kurset, slik at vi parallelt med kurset kan gjennomføre en organisatorisk skolering i Rett Fram. Ønsker vi ett Rett Fram? Hva skal Rett Fram være? Hvordan skal Rett Fram organisere seg? Dette er noen av problemstillingene vi kan jobbe videre med i løpet av kurset. Vi forsøker oss samtidig på å gjennomføre årsmøte i Rett Fram.

Det koster deg ingenting å bli med, men framlaget ditt må betale en egenandel på 300 kroner pr deltaker. Vi dekker reisekostnader for alle deltakerne med tog, fly og buss, gjerne ungdomsbilletter der det er mulig.

Fristen for å melde seg på til kurset er 1.mars 2017.

Det er kun plass til 40 deltakere, så her gjelder førstemann til mølla prinsippet. Ved manglende påmelding vil kurset avlyses. Fyll ut vedlagt skjema ved å gå inn på linken. Dette blir en utrolig morsom og spennende samling.
Vi gleder oss! Blir du med?

https://goo.gl/forms/jziiod6hGgncmjkC2

Spørsmål kan sendes til Shakeel
shakeel@framfyllkingen.no
41452436

Fra en fotballkamp under EAC i Moshi, Tanzania 2015

Fra en fotballkamp under EAC i Moshi, Tanzania 2015

Foto av et verdenskartet som henger på veggen i flyktningsenteret i Oslo

Internasjonalt engasjement

Bildet viser en stor gruppe ungdommer som står samlet ute for gruppebilde. Det er snø og vintervær.

Rett Fram på vinterleir hos Oteren i Storfjord, Troms