Bra med aktiviteter i Solør Framlag!

De siste tida har det vært et godt aktivitetstilbud i Solør Framlag med spennende familieaktiviteter hver måned. De har også samarbeidet med flere Framfylkingen i Hedmark, Norsk Folkehjelp Kongsvinger og Eidskog og Frivillighetssentralen i Kongsvinger om et familietreff på kroa i Kongsvinger. Familietreffet på kroa har som målgruppe familier som er knytta til Kongsvinger statlige mottak, innvandrerfamilier i nærområdet og alle som er interessert i å bli kjent med mennesker med forskjellig kulturbakgrunn og som ønsker å bidra til integrering. Med andre ord så skjer det mye i Solør Framlag om dagen.

Lørdag 30. juli arrangerte Solør Framlag en familietur til Sunne Sommarland, hvor det var lagt opp til en dag med bading, lek og kos for alle medlemmer som ville være med.
Det var felles avreise fra Roverud tidlig på formiddagen. Marte i Solør Framlag skrev dette om dagen på facebooksida deres: – Solør Framlag har vært på
Sunne Badeland i dag og vi har storkost oss til tross for dårlig vær da vi kom, men det ble bedre etter utover dagen.

Bilde av en stor vannsklie på et badeland i Sverige

Sunne Sommarland i Sverige

Lørdag 20. august hadde Solør Framlag familietur til Hunderfossen Familiepark. Framlaget dekket inngangsbilletter til alle som ville være med på turen mens alle
ordnet med det de ville ha av mat og drikke i løpet av dagen selv. For de som deltok ble det en hyggelig dag i strålende sommervær.

et stort eventyrslott i tre inne i Hunderfossen familiepark

Soria Moria slott på Hunderfossen Familiepark

viser et dukketeater

Fra forestilling inne på familieparken

Solør Framlag var også med på å arrangere Familietreffen på Kroa i Kongsvinger søndag 11. september. Familietreffen er en uformell samling for familier med aktiviteter for barna og hyggelig samvær for de voksne.
I fellesskap lager arrangørene grønnsakssuppe til alle og det serveres rundstykker til. Målgruppa er familier som er knytta til Kongsvinger statlige mottak,
innvandrerfamilier i nærområdet og alle som er interessert i å bli kjent med mennesker med forskjellig kulturbakgrunn og som ønsker å bidra til integrering.
Arrangørene av Familietreffen er Norsk Folkehjelp Kongsvinger og Eidskog og Kongsvinger Frivilligsentral med støtte fra IMDi. Framfylkingen i Hedmark er også med som arrangører av Familietreffen gjennom sine lokallag i området, Odal Framlag, Magnor Framlag og Solør Framlag.

I klatreparken Stiggart med Solør Framlag, Tormod og Alexander

Forrige lørdag var de som ville ha en aktiv lørdag, og som hadde anledning til å være med, på tur til Gjesåsen Klatrepark, som ligger i Åsnes kommune i Solør.
Det var en håndfull medlemmer som tok utfordringa og muligheten til å svinge seg mellom trærne i Nord Odal. I følge deltagerne en spennende og actionfylt opplevelse!

gutt som klatrer i taubane mellom trær

På full fart mellom trærne!

jente som klatrer mellom trærne i klatreparken Stiggarti i Odal

Ingen frykt for høyder, klatring mellom trærne i Nord Odal