Sommerleir med Unga Örnar i Sverige!

For alle eventyrlystne og leirglade familier kan vi i år tilby en sommerleir av den gode gamle sorten. Unga Örnar, vår søsterorganisasjon i Sverige, inviterer oss til å delta på deres leir i tidsrommet 2. til 9. juli. Savner dere leirlivet så er dette en god mulighet for å få med en skikkelig sommerleir.

Årets sommerleir for familier er hos Unga Örnar i Sverige i tidsrommet 2.-9.juli og den arrangeres i Norjekoje i Blekinge, som ligger flott plassert langt syd i landet rett ved fra Østersjøen.
Her er hva Unga Örnar skriver om stedet i sin brosjyre: «Lägret kommer att hållas på Sweden Rock-området i Norje Boke strax utanför Sölvesborg i Blekinge. Lägerplatsen ligger 500 m från havet». Det legges opp til en stor teltleir med massevis av spennende aktiviteter og et godt leirliv. I informasjonen fra Unga Örnar står det blant annet: «Vi har stora ytor till vårt förfogande och kommer att ha möjlighet att genomföra ett läger med massor av deltagare och många olika aktiviteter. Lägerveckan kommer att vara fylld med aktivteter, en del planerade och del som deltagarna själva kan vara med och planera. Vi kommer exempelvis att erbjuda färgkana, turneringar, spökrunda och bad.» Så som dere ser så er det lagt opp til en morsom og innholdsrik uke i Sør Sverige.

Det er en absolutt siste påmeldingsfrist den 30. april, og påmelding skal skje gjennom ditt/deres lokale Framlag. Vi har satt en leiravgift på 500,- per person som er over 3 år. Vi har også planlagt å sette opp felles transport tur/retur leiren. Framfylkingen tilrettelegger for felles transport fra Oslo for deltakerne og fordeler disse reiseutgiftene mellom deltakerne. Mange lag dekker utgiftene for sine deltagere så hør med ditt lag om dette når du melder deg/dere på.
Unga Örnar har sendt ut en informasjonsbrosjyre om leiren som kan leses via lenken informasjon om sommerleir med Unga Örnar. For å finne ut mer om familieorganisdasjonen Unga Örnar kan du lese mer om dem på deres nettsider

Brosjyren om sommerleiren finnes også i engelsk versjon