Earth Hour 2016 – delta der du er!

I dag, 19. mars er det igjen duket for den verdensomspennende oppmerksomhetskampanjen Earth Hour. Denne dugnaden gjennomføres årlig for å sette fokus på de stadig raskere eskalerende klimaendringene. Gjennom å oppfordre flest mulig mennesker til å skru av mest mulig av strømbruken i en time vil man belyse det overforbruket av energi vi i det […]

I dag, 19. mars er det igjen duket for den verdensomspennende oppmerksomhetskampanjen Earth Hour. Denne dugnaden gjennomføres årlig for å sette fokus på de stadig raskere eskalerende klimaendringene. Gjennom å oppfordre flest mulig mennesker til å skru av mest mulig av strømbruken i en time vil man belyse det overforbruket av energi vi i det moderne samfunnet står for. Vi i Framfylkingen oppfordrer våre venner og medlemmer til å skru av mest mulig i timen som kommer, len dere tilbake hvis dere har mulighet til det og delta på markeringen.
Les mer om kampanjen, eller klimadugnaden på Earth Hours nettside https://www.earthhour.org

Her kan dere lese blogginnlegg fra hele verden, se aktiviteter som skjer dette døgnet og finne badges og bilder.