Framfylkingen viste seg fram på Fagforbundets Nasjonale Barnehagekonferanse i Trondheim

Framfylkingen deltok med informasjon og aktiviteter for deltagerne på Fagforbundets konferanse for ansatte i private barnehager

16. november var Framfylkingen invitert til å holde innledning på Fagforbundets landskonferanse for barnehager i Trondheim. Barnehagekonferansen var rettet mot ansatte som jobber i en privat barnehage, innen for tariffområdet til PBL.

Shakeel og Kurt innledet på konferansen under tema friluftsliv. De drøyt 150 deltakerne ble delt inn i grupper og fikk forsøke seg på øvelser fra arbeids og ressursheftet Rainbow Resources. Det var utrolig spennende og morsomt å besøke våre gode venner i Fagforbundet og få kunne bidra til en innholdsrik konferanse sier Kurt og Shakeel.

Barnehagen er en av velferdsstatens viktigste tilbud. Den er med på å gi småbarnsforeldre en anledning til å være yrkesaktive, og den gir både et pedagogisk tilbud og et omsorgstilbud. En avgjørende faktor for kvalitet i barnehagen er de ansatte, det er deres daglige innsats som gjør en forskjell for barna i barnehagen. Bakgrunnen for konferansen var at Fagforbundet ønsker en bemanningsnorm nå, med kompetansekrav. Det er stort behov for flere voksne i barnehagen, både flere barne- og ungdomsarbeidere og barnehagelærere.