Foto av et verdenskartet som henger på veggen i flyktningsenteret i Oslo

Velkommen til Framfylkingens barnekonferanse – 16.10-18.10.2015 på Sørmarka

Tema for årets barnekonferanse er inkludering. I en tid der vi opplever en av vår tids aller største humanitære kriser, ønsker Framfylkingen å diskutere inkludering. Millioner av mennesker er på flukt, hvordan kan vi skape et mer inkluderende samfunn? Det blir praktiske oppgaver, leker og gode innledninger av flinke folk som vet mye om dette temaet

 

Hva kan vi gjøre for å hjelpe båtflyktningene?
Dette er bare noen av spørsmålene vi ønsker å ta opp under årets barnekonferanse. Medlemmer som er over 18 år kan melde seg som frivillige hjelpere for å organisere en best mulig konferanse for deltakerne.

Praktiske opplysninger:
Konferansen er for medlemmer mellom 10 og 18 år, den holdes på Sørmarka og starter fredag 16.10. kl 18 med middag. Alle deltakerne bor i dobbeltrom. Det du trenger å ta med er klær og toalettsaker. Deltakelse i barnekonferansen er gratis for deltakere og ledere.
Framfylkingen sender regning på kr 250 per deltaker og reiseleder til hvert lokallag i etterkant av konferansen.

Påmelding:
Påmelding må skje gjennom laget ditt, og Framfylkingen må ha alle navn innen torsdag 01.10. Skal du reise med fly, er fristen for påmelding 24.09.
Dette grunnet kostander i forhold til bestilling av flyreise. Er du ikke medlem av Framfylkingen, men vil delta er det enkleste å melde seg inn i et framlag på forhånd.
Da kan du bli med på en morsom og lærerik helg på Sørmarka sammen med andre barn og ungdommer.

Ved spørsmål tilknyttet årets barnekonferanse, kan Shakeel kontaktes på:
shakeel@framfylkingen.no

Det direkte påmeldingsskjemaet for lokallaga er dessverre for tiden ute av drift, men kontakt fredrik@framfylkingen.no for påmelding og spørsmål rundt påmeldingsskjema.

Gi barn og unge muligheten til å påvirke – gi dem en stemme!
Velkommen til årets barnekonferanse.

Les mer om flyktninger på FN Sambandets nettsider og hvordan man kan hjelpe og inkludere flyktninger på sidene til Norsk Folkehjelp