Den største sommerleiren på mange år

Framfylkingen sin sommerleir i 2007, ser ut til å bli den største sommerleiren i organisasjonen på mange år. Programmet er spekket med spennende og lærerike aktiviteter, og Lunde Leirsted med sin perfekte beliggenhet gir en best mulig ramme.

– Allerede er det over 250 påmeldte til årets sommerleir som går av stablen 29.juli – 4.august, og påmeldingene tikker stadig inn sier en svært fornøyd Landssekretær Gro Tvedt Anderssen. – At vi har så mange påmeldte over en måned før påmeldingsfristen går ut, hadde jeg ikke trodd fortsetter hun.

I arbeidsgruppen som jobber med å arrangere årets leir er det nå en hektisk aktivitet. – Vi ønsker å ha et best mulig programtilbud med mye spennende, men som også er åpent for at deltakerne selv kan bruke sin kompetanse til å arrangere egne aktiviteter sier Tvedt Anderssen.

Usynlig teater, baking og Robinson
Har du noensinne opplevd en situasjon som virket merkelig på en måte du ikke kunne forklare. En hendelse der du bare måtte stirre – kanskje du har vært med på usynlig teater? Usynlig teater er en teateropplevelse som oppsøker deg og du blir fort en del av handlingen. I løpet av det ukeslange teaterkurset under sommerleiren skal deltakerne blant annet lære om usynlig teater, teatersport og klovning.