Kommende arrangementer

Leirlederkurs med Framfylkingen

Påmeldingsfrist innen 1. april! Begrenset antall plasser.

Her kan du lese invitasjonen til leirlederkurset

25.-26. mai
Framfylkingens landsmøte 2019

Framfylkingens lokallag sender sine delegater som samles for organisasjonens øverst styrende organ, landsmøtet. Framfylkingens vedtekter og handlingsplan finner du via denne lenken

14. til 16. juni på Ringsaker
Den internasjonale dagen for idrett, utvikling og fred

Retten til tilgang og deltagelse i lek og idrett er del av FNs barnekonvensjon. FNs organisasjon for utdanning, vitenskap og kultur (UNESCO) beskrev i 1978 idrett og fysisk utdanning som en «grunnleggende rettighet for alle». 

6. april
Den internasjonale dagen for uskyldige barn utsatt for angrep

Denne dagen bekrefter FNs ansvar for å beskytte barns rettigheter. Under et møte om Palestina-konflikten i 1982 uttrykte FNs generalforsamling sin avsky over det store antallet av uskyldige palestinske og libanesiske barn som ble ofte for Israels aggressive handlinger. De bestemte at 4. juni skulle minnes hvert år som Internasjonal dag for uskyldige barn utsatt for angrep. Formålet med dagen er å sette fokus på barn som utsettes for fysiske, mentale eller emosjonelle angrep.

4. juni
Verdensdagen mot barnearbeid

Ca 152 millioner barn er offer for barnearbeid i verden i dag. Barn utsatt for barnearbeid går glipp av skolegang, helse og en trygg fremtid. En del mister også livet. De arbeider ofte under farlige arbeidsforhold med lange arbeidsdager. Mange blir utnyttet og får lite eller ingen betaling for det de gjør. Les mer på FN-sambandets nettsider.

12. juni
Sentralstyremøte

Framfylkingens sentralstyre møtes på Arbeiderbevegelsens Folkehøgskole på ringsaker – AFR

14. juni
IFM-SEI Congress

IFM-SEI samler delegater fra sine medlemsorganisasjoner til kongress i Tiblisi, hovedstaden i Georgia. vertskap er Georgian Falcons – XXVIII Ordinary Congress of IFM-SEI

28. - 29. juni