Ungdommen i Trondheim framlag med egen podcast – Unge Meninger!

Har du fremdeles ikke hørt podcasten fra ungdommene i Trondheim? Da anbefaler vi et lite besøk inn på Spotify for å høre gjennom episodene de har lagt ut der. De snakker om ting de er opptatt av, om veien inn i yrkeslivet, om rettigheter, veien videre inn i voksenlivet. Noen ganger har de de fire ungdommene gjester med seg i studio også, som den episoden hvor generalsekretær Tonje Tovik var på besøk.

Unge meninger er en podcast i Framfylkingen, LOs barne- og familieorganisasjon. Fire unge lærlinger snakker om alt mellom himmel og jord.

Hvordan er det å være ungdom, bestemme seg for yrkesretning, tiden i læra og som nyutdannet fagarbeider? Barn og unges rettigheter, deltagelse i samfunnet og veien til voksenlivet er noen av temaene Iver, Sunniva, Enoch og Martin diskuter sammen og med gjester.

Hør hva ungdommene har på hjertet, hør på Unge Meninger via spotify

 

Vi gleder oss til å følge podcasten deres framover 🙂