Framfylkingen på Fellesforbundets landsmøte

De siste dagene har aktive medlemmer i Framfylkingen vært hjertelig tilstede på stand ved Fellesforbundets 8. ordinære landsmøte. Vi har stått i foajeen på Oslo Kongressenter og har fortalt om Framfylkingen og hvilket tilbud vi har til hele familien i organisasjonen vår. Det har vært interesse for hva vi driver med og forbipasserende landsmøtedeltagere har stoppet og slått av en prat med oss, noe vi setter stor pris på . Vi føler at vi fikk vist oss fram på en positiv måte under Fellesforbundets landsmøte i helga.

Vi rigget opp standen vår lørdag formiddag og hadde medlemmer stående der på dagtid fra lørdag til tirsdag. Vi fikk vist oss fram og svart på alle spørsmål de som besøkte standen vår måtte ha. Det var til tider mange mennesker i vrimleområdet i foajeen på kongressenteret og timene fløy av gårde. Noen nye medlemmer har det også blitt i løpet av helga og uka, hjertelig velkommen til dem.

Sebastian og Olav på stand for Framfylkingen under FFLM2019

Framfylkingen i Oslo var aktivt til stede alle dagene på stand. De hadde med seg den flotte sykkelen sin som er et skikkelig blikkfang og en veldig praktisk  sak å ha når materialer skulle flyttes for å rigges opp og ned igjen.

Lederen og nestlederen av ungdomsutvalget var der hver sin dag og på lørdag var et ungt og aktivt medlem fra Oslo også der. Flott at vi får vist fram mangfoldet i alder hos oss, det er jo nettopp det som er kjernen vår – aktiviteter for alle generasjoner fra barn til eldre, vi har noe for alle!

Sebastian sykler rundt i foajeen på Oslo Kongressenter med Olav i kassa på Framfylkingen i Oslo sin sykkel