Har du lyst til å bli leirleder i Framfylkingen?

Da har du en god sjanse til å bli nettopp det gjennom å delta på Framfylkingens leirlederkurs som arrangeres fra 25.-26. mai på Herøya. På kurset blir det mye nyttig og praktisk informasjon samt workshops med praktiske øvelser i de flotte omgivelsene Herøya byr på. Kurset arrangeres av Framfylkingen i samarbeid med Framfylkingen i Oslo og Oslo Sporveiers Arbeiderforening.

Leirlederkurset er først og fremst ment for medlemmer som er interessert i å bli en del av det teamet som skal arrangere sommerleiren på Herøya 1.-6. juli i år. Kurset er også høyaktuelt for alle som gjerne vil være leirledere på andre leire i Framfylkingens regi.

Herøya er Oslo Sporveiers Arbeiderforenings eget feriested og det har vært i aktiv drift helt siden 1919. Øya ligger i Steinsfjorden, den nordøstre fjordarmen av Tyrifjorden, og byr på fantastiske muligheter for bading, fiske, strandhugg, kafe, grilling, idrett/ ballspill, gapahuk, båtliv, bading, sang/musikk, teater og dyre-/ og friluftsliv. Det er et stort hovedhus, flere aktivitetshus og et tredvetalls hytter på øya. Her ligger alt tilrette for mange og gode familieaktiviteter.

Gammelt fotografi av et feriepensjonat som ligger nede ved vannet

Oslo Sporveiers Forenings feriehjem og eiendom fra 1924. Bildet tilhører Oslo Byarkiv/ AS Oslo Sporveiers samling

Herøya, Oslo Sporveiers Arbeiderforenings Feriehjem på Herøya i Steinsfjorden. Foto:Kurt Franzen

Det er en forventning at kursdeltakerne vil være frivillige leir- /aktivitetsledere på sommerleiren i juli eller på andre leire Framfylkingen arrangerer.

Flyfoto av Herøya i Steinsfjorden

Finn ut hva du liker best å gjøre, og meld deg på hvis du tenker at du vil bidra til at barn, unge og familier får en minnerik uke på Herøya. Kursavgiften er 100 kr pr person og dekker kost og losji. Den enkelte deltager eller deltagers framlag dekker egenandelen og transport til og fra kursstedet.

Er du over 18 år og liker å være med på spennende aktiviteter og hyggelig leirliv? Da må du melde deg på innen 1. april til kurt@framfylkingen.no, det er begrenset antall plasser på kurset så her er det første mann til mølla.

Her kan du lese invitasjone til leirlederkurset  og her kan du lese programmet som er satt opp for kurshelga

bilde av ei brun hytte bygget i et tre

Stor trehytte på som bare venter på aktivitet på Herøya. Foto: Kurt Franzen

Klikk på denne lenken for mere bilder fra og informasjon om Oslo Sporveiers Arbeiderforenings feriehjem på Herøya.

bildet viser en paviljong i rødt treverk, den er sekskantet og den ligger ved vannet

Paviljongen nede ved vannet, her er det plass til både selskap og dans/lek. Foto: Kurt Franzen

 

fire godt kledde personer på en strand i ruskete høstvær

Framfylkingen og OSA på befaring i høst, her på stranden. Foto: Kurt Franzen

bilde av en litt slitt og rødmalt låve

Bilde av låven på feriehjemmet, her er det rom for mye aktivitet. Foto: Oslo Sporveiers Arbeiderforening

 

Vi ser fram til å treffe deg på kurs, dette blir lærerikt, nyttig og spennende!