Vi ønsker dere alle en super sommer!

I administrasjonen har det vært aktive dager fram mot sommeren. Generalsekretæren har vært på farten og besøkt flere framlag. Å reise rundt og treffe tillitsvalgte og medlemmer er både hyggelig og viktig. Ved et personlig møte er det lett å utveksle ideer, komme med innspill og tilbakemeldinger, også er det jo så deilig å endelig kunne treffes igjen! Selv om vi er mange som har blitt godt vant til å sees på digitale møteplattformer, så er det ingen ting som kan måle seg med å treffes ansikt til ansikt.

Under et besøk hos Kurland framlag møtte Tonje et av våre mest trofaste medlemmer. Det var vårt æresmedlem Kristine Hoel som var innom, og da ble mange minner utvekslet. Tonje har vært medlem siden hun var barn, og felles minner er det mange av.

Kristin Hoel og Arne Løseth ved Frambrakka på Kurland. Foto: Tonje Tovik

Under et besøk ved Hadeland framlags ekstraordinære årsmøte, traff Tonje lagets nyeste medlem, Cicilie Røislie, som også ble valgt til ny leder i Hadeland samme dag hun ble vervet som medlem i framlaget. Det synes vi er sprekt gjort.

Det nyvalgte styret i Hadeland framlag. Foto: Tonje Tovik

Fra sentralt hold arrangeres det en sommercamp for ungdommer her i Oslo. Ungdommene har meldt at de ønsker å treffes og finne på noe gøy sammen, noe som viste seg når aktiviteten ble annonsert til medlemmer i målgruppa, den ble rekordraskt fullbooket.

På vei til sommeravslutning med Fredrikstad framlag i Spjærviken. Foto:Erik Svendsen

Fredrikstad framlag, som er det siste skuddet på Framfylkingens stamme, hadde sin sommeravslutning med pølsegrilling og aktiviteter ved vannkanten i Spjærviken.

Pølser smaker alltid best når de er tilberedt over bål. Foto: Erik Svendsen

Åsane framlag i Hordaland planlegger en hyttetur for mange av sine medlemmer i sommer, og Framfylkingen i Oslo arrangerer sommerleir på Tjellholmen som ligger i skjærgården i Hvaler kommune. De hadde leir der på samme tid i fjor, og det var en flott leir som mange ville være med på i år.

Tjellholmen i Hvalers skjærgård. Foto: Framfylkingen i Oslo

Det er fantastisk å se mangfoldet som vises i Framfylkingens aktiviteter, det er mye å glede seg over i sommer!

Vi ønsker alle medlemmer, tillitsvalgt og venner en riktig god sommer!

Fra styret og oss i administrasjonen 🙂