Bli med på mediekurs!

Framfylkingens internasjonale utvalg inviterer til spennende mediekurs på Arbeiderbevegelsens folkehøgskole på Ringsaker i Hedmark helgen 18.-21. mai. På kurset vil profesjonelle lærere kurse oss i å ta kule bilder og lage gode filmer. Vi skal lære mer om EAC—East Africa Cup og bli bedre kjent med Framfylkingens internasjonale utvalg. Meld deg på i dag! Lenke til påmelding i artikkelen, der står det også mer informasjon om innholdet og kontaktpersoner for mer informasjon om kurset.

Hva: Vi ønsker å gjennomføre et mediekurs for medlemmer mellom 15 og 26 år og vi legger opp til mange morsomme utendørsaktiviteter og spennende tema under kurset. Blant annet skal vi på utflukt til en av Norges beste klatrepark på Helgøya.

Når og hvor: Kurset planlegger vi å gjennomføre i pinsehelgen: Fra fredag 18.mai til mandag 21.mai 2018. Kurset gjennomføres på Arbeiderbevegelsens folkehøgskole der alle deltakerne skal bo på singel/dobbeltrom på skolen.

Egenandel/transport: Det er en egenandel på 300 kroner pr deltaker. Denne må betales ved påmelding og du vil dermed få garantert plass. Vi har kun plass til 40 deltakere, så det er prinsippet om førstemann/kvinne til mølla som gjelder. Egenandelen inkluderer kost og losji under oppholdet, flybilletter til de som trenger det og transport til og fra Ringsaker. Vi tar sikte på å bestille felles busstransport fra Oslo sentralstasjon til og fra Ringsaker. Eventuelle andre kostnader må dekkes selv. Har du kamera, kan du gjerne ta med denne, men det er ingen krav om eget kamera på kurset.

 

Påmeldingslink: Påmelding til kurset? Trykk her!

 

Har du spørsmål kan du kontakte:
Sofie Løseth: 478 54 094. sofielseth@gmail.com
Shakeel: 414 52 436. shakeel@framfylkingen.no